CALITATEA ACCESORIILOR FAC DIFERENTA!

CALITATEA ACCESORIILOR FAC DIFERENTA!

sursa: http://le-boutique.ro/calitatea-accesoriilor-fac-diferenta


Se spune ca haina face pe om, eu spun ca accesoriul face pe om, caci o tinuta bine aleasa nu este completa fara un accesoriu la fel de bine ales. Iar daca accesoriu este simplu, frumos si calitativ va asigura cu siguranta succesul unei tinute de nota zece.

Unele din accesoriile careia noi femeile, trebuie sa le acordam mai multa importanta sunt posetele. Forma, culoarea si calitatea lor sunt foarte importante, caci ele spun povestea noastra, sunt cartea noastra de vizita.

DiManolo-1

DiManolo vine in intampinarea acestor nevoi si aduce calitatea produselor italienesti in Romania. Conceptul DiManolo reintregeste pasiunea pentru frumusetea simplitatii fiind un brand cu origini italiene, nascut in regiunea Calabria, Italia.

O echipa de marochineri formata din designeri, modelatori, croitori, cusatori manuali, cu o experienta de peste 40 de ani, care a lucrat pentru cele mai mari branduri in marochinarie din lume, s-au alaturat grupuluiDiManolo.

Pentru ca fiecare detaliu conteaza, pielea importata este refinisata manual de catre un tabacar profesionist. Astfel rezistenta pielii creste si se defineste personalitatea materialului din care sunt confectionate produsele DiManolo.

DiManolo-3DiManolo

Accesoriile din titan sunt finisate manual si fermoarele sunt slefuite to manual pentru o atingere si o miscare de inchidere lina. La interior piesele DiManolo sunt captusite cu stofa speciala.

Produsele DiManolo pot fi personalizate cu numele sau initialele persoanei care o poarta. Mie imi plac posetele de zi purpurii, caci au o marime, culoare si forma deosebita.

Intreaga linie poate fi achizitionata atat de pe site-ul brandului cat si de pe pagina de facebook oficiala


Share this post