Cele mai scumpe genti din lume

sursa http://fashionguide.md/

Zicala conform căreia “Haina face omul” nu mai este valabilă, sau cel puţin nu pentru femei. Astăzi, dacă nu ai o geantă de umăr care să fie semnificativă pentru statutul tău social, financiar etc, nu eşti nimeni, sau cel puţin aşa scrie revista americană Forbes, care a alcătuit topul celor mai scumpe poşete din lume. Iată topul genţilor imposibil de procurat direct din magazin!
 
Nr.10: Chloe “Paddington” – 12.880 $.
Fiecare din noi îşi doreşte o Paddington: are linii clasice, englezeşti, însă detalii moderne, şi un interior practic.

chloe paddington
 
Nr.9: Nr.1: Ralph Lauren “Ricky” 14.000 $.
Un model denumit după soţia celebrului Ralph Lauren şi este disponibil în versiunea exotică din piele de crocodil.

Ralph Lauren Ricky
 
Nr.8: Zac Posen “Alexia” – 15.000 $.
Zac Posen este un designer tânăr şi foarte bine primit de către restul industriei, datorită talentului de trendsetter, nu doar în SUA. Poşeta creată de el, numită “Alexia”, este din piele de reptilă, şi face deja furori, chiar dacă preţul este prohibitoriu pentru multe femei cu fonduri de urgenţă pentru shopping.

zac posen
 
Nr.7: Yves Saint Laurent “Muse” – 18.990 $.
Varianta din piele albă de crocodil, foarte rară, este căutată de fiecare fashionistă, pentru că este o poşetă nu “foarte” scumpă, care însă asigură un statut de cunoscătoare într-ale modei!

Yves Saint Laurent
 
Nr.6: Fendi “B” – 27.700 $.
Genul de poşetă de umăr din piele de crocodil, pe care nu se sfiesc să o poarte celebrităţi ca: Christina Aguilera sau Jessica şi Ashley Simpson.

Fendi B
 
Nr.5: Louis Vuitton “Urban Satchel” – 150.000 $.
Este construită dintr-un conglomerat de materiale, o adevarată capodoperă patchwork, genul de trend pe care-l poartă fără ruşine surorile Olsen, Anna Wintour şi Victoria Beckham.

louis vuitton urban bag
 
Nr.4: Hermes “Crocodile Birkin” -140.000 $.
Această faimoasă poşetă costa 64.800 $ în licitaţie în 2005, acum poate ajunge şi la 140.000 $ datorită materialului – piele de crocodil neagră şi detaliilor – încuietoare acoperită cu diamante.

hermes
 
Nr.3: Lana Marks “Cleopatra Clutch” – 100.000$.
Această minunăţie din piele de aligator este acoperită cu 1500 de diamante şi se spune că o dată pe an, o actriţă, dacă este norocoasă, ajunge să o poarte pe covorul roşu la decernarea premiilor Oscar.

lana marx
 
Nr.2: Chanel “Diamond Forever” – 260.150 $.
Din piele de aligator şi acoperită cu 334 de diamante care înseamnă forma arhicunoscută a unui logo Chanel.

Chanel
 
Nr.1: Ginza Tanaka poşeta din platină cu diamante aplicate – 1.630.000 $.
Da, ai numărat bine zerourile, este vorba de milioane de dolari! Creată de către designerul de bijuterii Ginza Tanaka, aceasta poşetă este o adevarată operă de artă, deoarece este împodobită cu 2.182 de diamante cu un total de 208 de carate.

Ginza TanakaShare this post