Povestea calitatii noastre

DiManolo - obsesia pentru detaliu! Marochinarie de lux si unicat.

O echipă de marochineri formată din designeri, modelatori, croitori, cusători manuali, cu o experiență de peste 40 de ani in domeniu, s-au alăturat grupului DiManolo.  Pielea pe are o folosim provine din inima Italiei, regiunea Toscana, locul unde sunt celebrele tăbăcării italiene. 

Gentile DiManolo sunt diferite.

Clientul nostru este exigent, cunoscător, modern, patrician. Suntem spectaculoși prin simplitatea și fermitatea exprimării noastre particulare. Modelele, culorile, finisajele, prezentarea și totala atenție acordată dorințelor clientului sunt rațiunile care stau la baza conceptului DiManolo.  Gențile DiManolo sunt făcute cu osul, acul și ciocănelul de marochinărie. Sunt făcute de mâinile manufacturierilor noștri. Fiecare geantă duce cu ea o poveste și un mânunchi de emoții. 

Personalizarea gentilor se face cu gravura manuala.

Marochinerii noștrii sunt atent selectați. Selecția lor este strictă și nu permite abateri de la detaliu.  Coloristul îmbină culorile, un grafician desenează vectorii de embosare.  Atelierul și mobilierul de lucru poartă patina timpului, din perioada antebelică. Bancurile de lucru, uneltele, vopselurile, cutumele vechii tradiții a morochinerilor italieni sunt respectate cu sfințenie. Produsul se naște, cu răbdare, sub ochii noștri. 

Pentru noi, timpul nu este un dusman, detaliul este o obsesie!

 

 


Share this post